Tijdens de coronaperiode werden wij gebeld door Kevin. Hij voelde zich eenzaam en gaf aan meer last te hebben van zijn psychische klachten. Tijdens de eerste lockdown hebben wij hem gekoppeld aan een belmaatje, te weten Gerard. Elke week belde Gerard Kevin op voor een praatje. Tijdens deze periode was dit contact van groot belang voor hem. Hij ervaarde steun en afleiding. Hoewel Kevin erg blij was met zijn belcontact, gaat er niks boven Gerard wekelijks echt zien. Zodra de maatregelen versoepeld werden, zijn zij dan ook gestart met fysiek afspreken. Sindsdien loopt dit contact als een regulier maatjeskoppel.  Kevin kijkt uit naar het wekelijks samenzijn, waarin zij een praatje maken en Gerard hem verwend met lekkere (gezonde) dingen uit de supermarkt. Gerard is blij iets te kunnen betekenen voor zijn medemens.