De cursus Time Management (voorheen In Balans) is onder mantelzorgers populair. Zelfs met geringe PR is de cursus snel vol. In de training vinden zij veel herkenning en praktische handvatten om in balans en vitaal te blijven. Het lijkt een bijna natuurlijk proces dat na een cursus als deze er app-groepen en onderling duurzame contacten ontstaan.

Op de partnercursus ASS van MEE IJsseloevers en op de cursus Omgaan met dementie van Zorggroep Almere en Medi-Mere zijn gastlessen verzorgd over mantelzorg, netwerkver­sterking en ondersteuning.

De cursus Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) is 2 keer aangeboden. Het expertise­centrum geeft in deze cursus een gastles over mantelzorg(ondersteuning) en biedt individuele begeleiding en nazorg. De cursus richt zich inhoudelijk vooral op psycho-educatie en voor een kleiner deel op (de rol van de) mantelzorger. Vandaar dat er in 2020 gezocht wordt naar de mogelijkheid de cursus door een andere samenwerkingspartner te laten organiseren.